Tak domácí pekárna se dostala už i k nám domu. Teď zpětně vidím, že se jedná o super stroj, který je výborný jako nouzovka. Pokud máte doma mouku a kvasnice vždy nějaké pečivo upečete. Ovšem pokud si dáte čas a najdete ten svůj recept, tak lze upéci velice dobrý a chutný chléb. Pravda nebude to jako z kamenné pece, ale jedlé a chutné to je. Ovšem kromě vlastního pečení v pekárně se zde nabízí i další možnost využití. A tím je hlavně příprava těsta ať již na pečivo jako je chleba či rohlíky a tak, ale stejně tak i na pizzu. Ovšem takové těsto nepečeme v pekárně, ale třeba na grilu nebo v kotlině na takzvaném pizza kamenu. A to už je pecka. Vůně chleba s vůní dřeva nebo pizza jako z Neapole. To je už jiný level, takže za mě domácí pekárna ano jak na chleba z ní nebo na snadné a bezpracné dokonalé těsto ...
Nakynuto ...
... první chleba je hotový ...
Žádné komentáře:
Okomentovat