Nechce se mě říkat, že se jedná o tradiční restauraci. Ovšem na Pavlišově jistě ano. Vyjma letního období se vaří pouze o víkedu. Velmi populární jsou i vepřové hody, které jsou zpravidla dvakrát do roka a jsou velmi navštěvované. Jídlo je zde hmmm dobré. Není drahé. Leč nečekejte vysokou gastronomii. Čerstvé suroviny zde nenajdete vyjma masa. Takže knedlík chlazený, hranolky mražené, obloha z konzervy. Jinde by to byl jistě průšvih, ale tady to je v pohodě. Není nad to si dát řízek k tomu točenou malinu a baštit. Pro tuhle hospůdku mám holt slabost a dle návštěvnosti nejsem sám :o)))
Řízek s hranolky a oblohou |
Vepřová pečeně s houskovým knedlíkem a červeným zelím |
Vepřové výpečky, kysané zelí a bramborový knedlík |
Denní menu |
Kuřecí nudličky s oblohou |
Karbanátky s opečeným bramborem a okurkou |
Vepřová líčka na červeném víně s bramborem a oblohou |
Žádné komentáře:
Okomentovat